Levertijd en kosten - E-GOO
340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-340,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge-child,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-rounded,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Levertijd en kosten

Levertijd en kosten voor bestellingen verwerkt via onze online winkel.

Geschatte levertijd staat vermeld op de kaart van elk product. Gemiddeld is het voor goederen die in ons magazijn beschikbaar zijn 24 tot 48 uur. Voor goederen beschikbaar om te bestellen, zoals aangegeven op de productkaart.

De levertijden zijn bij benadering en kunnen in sommige gevallen worden verlengd. Neem bij twijfel over de vraag of een bepaald product “onmiddellijk” beschikbaar is, voordat u een bestelling plaatst, telefonisch of via het formulier “product aanvragen” contact met ons op.

Bestellingen boven 100 Euro worden gratis door het hele land geleverd.